miriam mrc

Venting på Gardermoen

  • Skrevet 17.07.2017 klokka 15:34
  • Kategori: Hverdag

Hallais! Såå i dag er dagen!! I dag reiser jeg ned til Romania og jeg gleder meg sååå mye. Jeg sitter helt for meg selv og smiler når jeg tenker på de artige tingene jeg skal gjøre der og ikke minst når jeg tenker på varmen. 

Processed with VSCO with a5 preset

Reisen min begynte i Bodø klokken 10:20 der jeg tok flyet til Oslo. Og her i Oslo skal det ventes til klokken 18:55 når jeg skal reise til München. Utrolig lang ventetid, men jeg må bare gjøre det beste ut av det. Helt til nå har jeg sittet på de kjedelige venteloungene, hvor det hverken var noe koselig eller behagelig å sitte. Så etter jeg snakket med Sofie fikk jeg et helt annet "syn" på lang ventetid haha. Hun sa jeg måtte sette meg på en kafè der jeg har strømtilgang, drikke kaffe og bare slappe av og se på dette som en positiv ting. Og det var akkurat det jeg gjorde, jeg fant meg en perfekt kafè med sofa, strømtilgang og kjøpte favoritt kaffen min: latte med hasselnøtt smak! ♥Gardermoen = Taxfree. Og Taxfree = Shopping! ♥
Denne gangen tok jeg ikke helt av på taxfree og jeg kjøpte kun det jeg trengte, vil heller bruke pengene i Romania. Jeg kjøpte en sol gele med ganske høy solfaktor som i tillegg ikke inneholder olje eller tetter porene. Jeg begynner å innse hvor viktig solfaktor egentlig er, spesielt når man skal til varmere strøk. Hver gang når jeg reiser til Romania får jeg kjempe fin og kvisefri hud pga. solen som tørker ut huden. Det er veldig deilig der og da å ha flawless hud, men når jeg kommer tilbake til Norge får jeg dobbelt så mye uren hud enn hva jeg hadde. Dette er fordi huden blir så tørr at kroppen produserer selv mer fuktighet (talg, sebum=fett) for å balansere fuktigheten i ansiktet. Dette fører selvfølgelig til kviser og urenheter. Så nå skal jeg være mer obs på dette, jeg skal være flink å smøre solbeskyttelse i ansiktet og sørge for at jeg tilfører fuktighet til huden min. Solbeskyttelse er viktig i hverdagen også (selv i Norge haha), så velg heller en fuktighetskrem som inneholder solfaktor for å unngå unødvendig stråling i ansiktet. Ingen vil ha ødelagt hud eller rynker i tidlig alder! 

Jeg kjøpte også en primer fra MAC som jeg gleder meg veldig mye til å bruke. Jeg fikk prøve den på hånden før jeg kjøpte den og den virket veeeldig bra. I tillegg MÅTTE jeg bare kjøpe favoritt godteriet mitt siden jeg ikke finner det noen andre steder i Norge.


Og jepp, jeg måtte jo så klart smake på det haha!

♥ Nå skal jeg prøve å laste ned en film som jeg kan se når jeg skal ta flyet til München. Gratisnettet her er bra til blogging og facebook, men det egner seg ikke like bra til å nedlasting av filmer eller serier, så jeg skal se hva jeg får til. 

Homegirl

17.07.2017 kl. 16:44
Kos deg masse i varmen darling

Miriam

17.07.2017 kl. 17:27
Homegirl: tusen takk vb??

Thea Mariel

17.07.2017 kl. 17:10
åå kos deg masse på tur! Gjerne la oss få vite om hvordan den primeren er!

Miriam

17.07.2017 kl. 17:28
Thea Mariel: tuusen takk?? skal lage en liten review av den så fort som jeg har fått prøvd den!
Miriam


KONTAKT
mrc.28@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits